Medische pedicure voor alle soorten voeten
Gegarandeerd professioneel en u hoeft er zelfs niet voor buiten te komen

Hebben uw voeten nood aan een grondige voetverzorging? Tine Pauwels in Duffel zorgt ervoor dat ze er weer geweldig uitzien. Welcome back sandalen en open schoenen! Maar wat houdt zo’n pedicure nu precies in?

Het abc van een medische pedicure

Allereerst beginnen we met het ontsmetten van de voeten en worden de nagels en huid bekeken. De nagels worden dan netjes geknipt en gevijld en alle losse velletjes worden verwijderd. Ook eelt, likdoorns en/of eeltpitten worden vakkundig weggehaald. Tenslotte zorgen we met de frees voor gladde hielen en worden uw voeten ingesmeerd met een voedende crème.

Behandeling op maat van uw voeten

Tine Pauwels is gespecialiseerd in het behandelen van allerlei klachten. Denk daarbij aan ramshoornnagels, schimmelnagels, ingegroeide nagels, hamer- en klauwtenen, en ga zo maar door. Ook patiënten met diabetische voeten kunnen bij ons terecht. Bezorg ons wel steeds de nodige medische informatie (zoals bijvoorbeeld het nemen van bloedverdunners) zodat wij u de beste zorgen kunnen toedienen. Uiteraard blijft deze informatie strikt persoonlijk.

Voetbehandeling aan huis

Wilt u een afspraak maken voor een manicure of pedicure in Duffel, regio Antwerpen? Neem contact op en u hoeft zelfs niet buiten te komen. Wij komen bij u thuis tussen 8u30 en 20u00.

Openingsuren

Maandag 8:30-20:00
Dinsdag 8:30-20:00
Woensdag 8:30-20:00
Donderdag 8:30-20:00
Vrijdag 8:30-20:00

MANICURE & PEDICURE

19 JAAR ERVARING

AAN HUIS