Een goede voetverzorging is prioriteit
Krachtige verzorgingsproducten voor krachtige voeten

Een degelijke manicure of pedicure kan wonderen doen en uw dagelijks comfort heel wat verbeteren. Want tenslotte hebben we onze handen en voeten constant nodig, toch? Wilt u de behandeling van uw handen en/of voeten het liefst zo lang mogelijk laten renderen? Zorg er dan ook thuis voor dat ze verwend worden en gebruik kwalitatieve verzorgingsproducten die een optimaal resultaat garanderen.

Houd uw handen en voeten altijd in topconditie

Ze zullen er u dankbaar om zijn. Als u geen idee hebt hoe u dit het best kunt doen, dan adviseren wij u graag. We staan u bij met raad en daad en vertellen welke producten het best zijn voor hand- en voetverzorging in Duffel. Ons assortiment bestaat uit o.a. producten voor de dagelijkse verzorging en voor verschillende huidtypes, en daarnaast hebben we ook een gamma voor een extra verwenmoment.

Tine Pauwels, uw adres voor een professionele pedicure

In Duffel zorgt Tine Pauwels voor verzorgde handen en voeten. Dankzij een professionele voetverzorging loopt u als het ware op kussentjes. Maakt u graag een afspraak voor een behandeling? Een pedicure is voor iedereen, dus neem dan gerust contact op en wij helpen u graag verder.

Openingsuren

Maandag 8:30-20:00
Dinsdag 8:30-20:00
Woensdag 8:30-20:00
Donderdag 8:30-20:00
Vrijdag 8:30-20:00

MANICURE & PEDICURE

19 JAAR ERVARING

AAN HUIS